Portale internetowe Polskich Wydawnictw Specjalistycznych ProMedia sp. z o.o. korzystają z ciasteczek COOKIES, które są zapisywane na dysku urządzenia końcowego użytkownika. Jeśli nie zgadzają się Państwo na zostawianie ciasteczek prosimy o wyłączenie obsługi ciasteczek w konfiguracji Państwa przeglądarki stron internetowych i dalszą wizytę na stronie. Przeczytaj całość

Forum restauratorów Nespresso znów w Warszawie

Po raz czwarty w Polsce, a drugi raz w Warszawie, odbyło się gastronomiczne spotkanie Poland Restaurant Forum zorganizowane przez firmę Nespresso.

rs 2016 11hj 08

  Głównym hasłem czwartej odsłony forum było „dzielenie się siłą” (Share The Power). Ponad 100 uczestników – szefów kuchni, managerów, restauratorów oraz przedstawicieli mediów poszukiwało odpowiedzi na pytanie, skąd czerpać siłę i motywację do prowadzenia biznesu i innych działań w gastronomii. Forum podzielone zostało na kilka części – panele dyskusyjne, warsztaty i wystąpienia. Całość zakończyła rozmowa z gościem specjalnym – Esmeraldą Capel, współtwórczynią Madrid Fusión, a poszczególne części programu uzupełniały degustacje dań przygotowanych przez dziewięciu szefów kuchni młodego pokolenia. Pierwszy blok pt. Siła umysłu rozpoczął się wykładem Jacka Walkiewicza – psychologa i mówcy, który podkreślał rolę ryzyka w gastronomii – w tej branży im więcej się go podejmuje, tym większa szansa na sukces. Podczas pierwszego panelu dyskusyjnego, prowadzonego przez Urszulę Eriksen z Nabo, moderatorzy i paneliści rozmawiali o tym, co motywuje ich do działania – pasja, ambicje, a może pieniądze? Udział wzięli Hubert Karsz z Grupy Warszawa, Katia Roman prowadząca szkołę gotowania dla dzieci Little Chef i Adam...


Restauracja 6/2016, RYNEK

  Udostępniono 30% tekstu, dostęp do pełnej treści artykułu tylko dla prenumeratorów.

Wszyscy prenumeratorzy dwumiesięcznika w ramach prenumeraty otrzymują login i hasło umożliwiające korzystanie z pełnych zasobów portalu (w tym archiwum).

Prenumerata RESTAURACJI to:
  • Pewność, że otrzymasz wszystkie wydania dwumiesięcznika prosto na biurko
  • Dostęp do pełnych zasobów portalu www.e-restauracja.com
  • (w tym archiwum dostępne wyłącznie dla prenumeratorów)
  • Rabat uzależniony od długości trwania prenumeraty
  • Wszystkie dodatkowe raporty tylko dla prenumeratorów
Prenumeratę możesz zamówić:
  • Telefonicznie w naszym Biurze Obsługi Klienta pod nr 22 333 88 20
  • Korzystając z formularza zamówienia prenumeraty zamieszczonego na stronie www.e-restauracja.com
Jeśli jesteś prenumeratorem a nie znasz swoich danych dostępu do artykułów Restauracji napisz skontaktuj się z nami, bok@pws-promedia.pl
rs 2017 03
3/2017   Spis treści »
maj-czerwiec
Bezpłatny biuletyn

Strefa prenumeratora

Nasze serwisy


ProMedia www.pws-promedia.pl     Restauracja www.e-restauracja.com

Rynek Turystyczny www.rynekturystyczny.pl     Polski Jubiler www.polskijubiler.pl    

Nowoczesna Stacja Paliw www.e-stacjapaliw.pl

© 2015 ProMedia Polskie Wydawnictwa Specjalistyczne